Stephanie, Praktijkondersteuner GGZ – Gezondheidscentrum Noordewier – Amersfoort
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Noordewier
Noordewierweg 84 3812DM
Amersfoort

Terug naar overzicht

Stephanie, Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is stephanie van den Biggelaar. Mensen helpen om te groeien en/of hun problemen de baas te worden dat is wat mij drijft in mijn vak.
Al vroeg wist ik wat ik wilde: mensen helpen en echt contact maken met de ander. Vandaar dat ik Hbo-verpleegkunde ben geworden. Ik ben gaan werken in de psychiatrie en werk nu al 24 jaar in psychiatrische instellingen. Per 1 september 2021 ben ik werkzaam als POH-GGZ in Gezondheidscentrum Noordewier, en af en toe werk ik nog bij GGZ-centraal in Hilversum.
In mijn manier van werken ben je een vriendelijke zelfonderzoeker die zelf antwoorden formuleert op de vragen die je hebt en waar je mee rondloopt. In dit proces wordt je door mij bijgestaan.
In mijn werk als POH-GGZ gebruik is naast mijn professionele kennis en werkervaring ook mijn levenservaring. Als moeder van 3 zoons kan ik mij goed inleven in de vragen en problemen rondom ouderschap en opvoeden. Vanuit mijn psychiatrische achtergrond kan ik mensen helpen die op geestelijk gebied vastgelopen zijn en belemmeringen ervaren om te kiezen voor zichzelf.
Samen gaan we op zoek naar de zaken waar je tegenaan loopt in je leven, wat zijn daar de oorzaken van en wat voor een impact hebben ze op jou en jouw leven. Vanuit daar kijken we wat er nodig is en welke passende hulp daarbij hoort.
Maar ons startpunt is dat we bouwen aan een relatie. Want pas als je vertrouwt, komt er ruimte voor verandering of verbetering.
Publicatiedatum: 28-10-2021