Assistente Susana doet extra spreekuur – Gezondheidscentrum Noordewier – Amersfoort
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Noordewier
Noordewierweg 84 3812DM
Amersfoort

Terug naar overzicht

Assistente Susana doet extra spreekuur

Susana Doktersassistente Assistente Susana werkt al jaren bij ons. Nu doet ze een extra zelfstandig spreekuur voor kleine kwalen en voor cardiovasculair risico (om de kans op hart en vaatziekten te verminderen). Hier stelt ze zichzelf voor:

Mijn naam is Susana Contreras Zamora, ik ben in Cuba geboren, Havana ( 1986) en al op jonge leeftijd kennisgemaakt met de Nederlandse cultuur & samenleving en in 2005 naar Nederland verhuisd.

In 2015 heb ik de doktersassistente opleiding afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als doktersassistente in diverse huisartsenpraktijken als eerste aanspreekpunt voor patiënten, triage en het draaien van assistente spreekuren. Ik heb ook veel ervaring als poli assistente (Uroloog Kliniek Vleuten en op de poli Urologie Meander Medisch Centrum). Blaaskatheter plaatsen en verwijderen is dus 1 van mijn vele taken.

Ik werk graag met en voor mensen, van jongs af aan heb ik de medische wereld meegemaakt. Passie voor de zorg heb ik geërfd van familieleden, in mijn jeugd keek ik altijd op naar mijn tante en oom ( beide huisartsen ). Mijn hart heeft hier dus altijd gelegen. Het is mijn passie om zorg, toewijding en aandacht te geven aan hulpbehoevenden. Ik ben betrokken bij mensen en draag graag een steentje bij om de kwaliteit van leven te behouden en te verbeteren.

Met veel enthousiasme ben ik nu ook bezig met mijn SOH opleiding ( Spreekuur Ondersteuner Huisarts) Ik kan u hiermee helpen op mijn spreekuur met bijvoorbeeld : enkelklachten, keelontsteking, verkoudheidsklachten en teen- of voetletsel. Ook kunt u bij mij terecht voor wondbehandeling. Sinds kort help ik de praktijkverpleegkundige met de preventieve zorg voor cardiovasculair risico (om de kans op hart en vaatziekten te verminderen). Zo willen wij de kwaliteit van de zorg optimaliseren.

Publicatiedatum: 24-08-2022